AGENTURA CZECH BEAUTY

AGENTURA CZECH BEAUTY

TRANSFORMACE SOUTĚŽE CZECH BEAUTY DO MODELINGOVÉ AGENTURY 

TEXT O NOVÉM SMĚŘOVÁNÍ CZECH BEAUTY Z NAŠEHO KALENDÁŘE: 

Czech Beauty slaví 5 let a s otevřením stránek tohoto kalendáře, který nafotily naše vítězky z uplynulých ročníků, symbolicky otevíráme i novou etapu tohoto modelingového projektu. Vize Czech Beauty dlouhodobě přetrvává – vytváříme a spravujeme databázi nejkrásnějších českých dívek, které hledají uplatnění ve fotomodelingu a zároveň pravidelně oceňujeme vybrané modelky prestižním titulem Czech Beauty Star. Našim modelkám poskytujeme široký servis služeb, a to od vytvoření profesionálního fotografického portfolia až po zprostředkovávání pracovních kontaktů. Samozřejmostí je také poradenství v oblasti sociálních sítí, pomoc s vlastní prezentací a mediálním zájmem.

Czech Beauty bude od roku 2019 aktivně vyhledávat nové tváře pro modelingový svět už na čistě agenturní bázi. Zároveň svoji databázi otevíráme i zkušeným a úspěšným modelkám, abychom lépe naplňovali poptávky zahraničních klientů. Nově také budeme jmenovat ambasadorky Czech Beauty, které budou tento projekt zastupovat v zahraničí a šířit povědomí o této značce a možnostech spolupráce.

A čím je Czech Beauty tak unikátní? Především tím, že je projekt od samého počátku zaměřen na specifický glamour styl prezentace, který je vyhledáván zejména ve světě fotomodelingu. Nikdy jsme ale neusilovali o to, stát se klasickou fashion agenturou ani tradiční soutěží formátu Miss. Místo toho se nám podařilo vybudovat originální brand, který atraktivní formou reprezentuje fenomén krásných českých žen v Čechách i v zahraničí.

Díky novému nesoutěžnímu směřování Czech Beauty můžeme nyní našim partnerům nabízet přímou spolupráci s naším týmem. Své modelky navíc nezatěžujeme exkluzivitou ani žádnými jinými omezeními, čímž se opět otevírá prostor na plodnou spolupráci napříč projekty či soutěžemi. Czech Beauty bude i nadále pravidelně organizovat exkluzivní společenské akce na míru a originální show s bohatým doprovodným programem.

V současné době je Czech Beauty projektem s dobře vybudovanou sítí kontaktů mezi předními českými fotografy, návrháři, vizážistkami, stylisty a promotéry. Prezentujeme nejpůvabnější glamour modelky, ale i známé klubové tanečnice, caddy girls, ring girls a umbrella girls. V databázi máme také profesionální modelky na bodypainting a bodyart, dále zkušené modelky zaměřené na focení playboy stylu v rámci zahraničních produkcí a workshopů i VIP hostesky, které zvládnou i ty nejprestižnější společenské nebo sportovní akce.

Tento unikátní kalendář je věnován modelkám, které do Czech Beauty během 5 let vstoupily a prosadily se mezi těmi nejlepšími až na její vrchol. Je to jen malé poděkování za jejich důvěru, týmovost a za to, jak Czech Beauty skvěle reprezentují.

Těšíme se na to, co nám nadcházející rok 2019 přinese! Nepochybujeme o tom, že se pod křídly Czech Beauty zrodí nejedna další zářivá hvězda… A my se je pro vás opět pokusíme zhmotnit alespoň ve formě krásného kalendáře.

 

STAŇ SE HVĚZDOU CZECH BEAUTY

BECOME A CZECH BEAUTY STAR